skip to Main Content
Переваги антигравійної плівки

Переваги антигравійної плівки

Нанесення антигравійної плівки, іноді вважають марнотратством. Все через те, що її також називають бронювальною, проте потужного антивандального ефекту від неї чекати не варто. Таке покриття не врятує від удару важким предметом, але захистить лакофарбовий шар від подряпин або відколів при невеликому ДТП. Крім цього, плівка має ряд інших переваг.

Переваги антигравійної плівки

Перше і найважливіше: таке покриття покликане захищати корпус

вашого автомобіля від дрібних подряпин, які з’являються від піску, гравію, гілок та інших механічних пошкоджень. Воно зберігає естетичний вигляд машини, а також попереджає корозію, яка з’являється під впливом опадів в місцях пошкодження лакофарбового шару.

Антигравійною плівкою можна покрити ділянки, що схильні псуватись – наприклад, пороги і дверні ручки, які часто стираються швидше, ніж корпус. Ви захистите лакофарбове покриття, також не буде потреби витрачати гроші на часте перефарбовування, зберігаючи при цьому естетичний вигляд автомобіля.

Можна використовувати плівку не тільки для захисту, але і для тюнінгу автомобіля. Покриття може бути як глянцевим, так і матовим, тому ви можете змінити вашу машину в кращу сторону.

Якісні поліуретанові плівки, до яких відносяться і плівки, що використовуємо ми, американського концерну «LLumar», здатні самовідновлюватися після невеликих пошкоджень під впливом природних або штучних джерел тепла. Міняти плівку потрібно тільки після серйозних пошкодженнях.

Якщо ви хочете захистити свою машину, покрити своє авто такою плівкою, – ласкаво просимо в тонувальний центр «Добрик-тон»! Наші фахівці виконають свою роботу швидко і якісно, ​​а ваша машина надовго залишиться в безпеці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back To Top