skip to Main Content
Відновлення / реставрація фар

Відновлення / реставрація фар

Якісне освітлення дороги – важливий фактор безпеки водія і його оточення, як пасажирів та пішоходів, так і тих, хто знаходиться в сусідніх машинах. Тому дуже велике значення має своєчасна заміна та відновлення фар, причому часто досить простої реставрації, замість того, щоб купувати нові деталі.

Як тільки ви помітили, що світло стало тьмяним і площа освітлення зменшилася, терміново потрібно задуматися про те, як відновити світловідбивач фари і саму фару. Адже через погане освітлення ви можете не помітити перешкоду на дорозі або навіть пішохода!

Зношування фар відбувається через пошкодження їх камінчиками, які вилітають з-під коліс. Також проблема посилюється, коли ви протираєте їх ганчіркою – таким чином ви розтираєте на фарах дрібний пісок, і ще більше дряпаєте покриття. Фари, покриті подряпинами, змушують ваше авто виглядати на 3-5 років старше.

Для відновлення дзеркального покриття відбивача фари спочатку шліфують фари, видаляючи верхній пошкоджений шар пластику, повертаючи тим самим прозорість. Потім наносять захисну плівку. Тепер світло буде яскравим та направлене точно по траєкторії, замість того, щоб розсіюватися по сторонам.

Після відновлення світловідбивачів стан фар поліпшується в рази. Але якщо ви хочете звертатися до фахівців якомога рідше, встановіть антигравійну плівку, щоб уникнути подальших ушкоджень. Вона надійно захистить покриття, а в разі зношування її можна легко замінити. Звертайтеся в тонувальний центр «Добрик-тон», щоб зробити ваш автомобіль більш захищеним!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back To Top