skip to Main Content
Особливості нанесення бронювальної плівки на авто

Особливості нанесення бронювальної плівки на авто

Бронювальна плівка – надійний захист вашого автомобіля, яка захищає лакофарбове покриття, а разом з ним і сам кузов, від дрібних пошкоджень. До того ж, ваше авто завжди буде виглядати стильно завдяки плівці. Ви можете обрати глянцевий або матовий варіант. Існує думка, що поклеїти антигравійну плівку самому не так вже й складно. Звичайно, придбати матеріал і виконати монтажні роботи самостійно – дешевше, ніж звернутись до фахівця, але насправді такий процес вимагає особливих навичок.

Плюси професійного нанесення

Зазвичай при самостійному нанесенню   плівки на авто, наносять цільні шматочки, які швидко втрачають здатність повністю прилягати до поверхні. Через що не тільки псується зовнішній вигляд, але і під покриття потрапляють повітря і волога,

через що псується лакофарбове покриття, і сам автомобіль. Професійне ж нанесення передбачає формування з плівки деталей, що дозволить використовувати її протягом довгого часу і врятує ваш автомобіль від пошкоджень, викликаних природними факторами.

Важливо також знати, що нанесення плівки вимагає дотримання спеціальних умов – так, в приміщеннях потрібно дотримуватися стабільної температури і рівня вологості. Важлива правильна очистка поверхні машини перед наклеюванням покриття. Достатня кількість світла, щоб помітити залишки старих забруднень і не дати з’явитися новим. Приміщення має бути ідеально чистим, а робочі мають використовувати одяг зі спеціальних матеріалів, від яких не відокремлюються волокна.

Де поклеїти антигравійну плівку в Вінниці

Тонувальний центр «Добрик-тон» використовує спеціальні форми, такі шматки прилягають щільно, їх легше коригувати. До того ж, ми пропонуємо тільки високоякісну плівку американського концерну «LLumar» і даємо гарантію!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back To Top