skip to Main Content
Атермальні плівки

Атермальні плівки

Інформація для всіх, хто хоче захистити свій автомобіль.

Чим спекотніше стає на вулиці, тим сильніше підвищується температупа в салоні автомобіля. Окрім того, що це створює некомфортні умови для перебування в середині авто, інфочервоні промені можуть викликати незворотні пошкодження, такі як вигорання салону та деформація торпеди. Саме тому було винайдено нову серію плівок, які здатні захистити Ваше автомобіль від проникнення інфрачервоних та ультрафіолетових променів.

Нова серія плівок для автоскла – атермальні.

  • Llumar AIR 70 (зеленуватий відтінок)
  • Llumar AIR 80 (блакитний відтінок)

Плівки повністю відповідають чинному ДСТУ, практично непомітні на склі автомобіля. Нова атермальна плівка LLumar теплового відхилення – майже прозора, з ледь помітним відтінком, абсолютно не спотворює і не затемнює оптичну щільність навіть у нічний час.

Атермальна плівка Llumar захистить Вас і салон автомобіля від впливу сонячних променів. Завдяки атермальній плівці знижується температура в салоні, що полегшує роботу системи вентиляції та кондиціонування автомобіля. Це дозволяє витрачати паливо більш економічно. Будь-яка автомобільна плівка, в тому числі й атермальна, наклеєна зсередини, не дозволяє уламкам скла розлетітися по салону, тим самим, перешкоджаючи пошкодженню відкритих ділянок тіла, особливо очей.

Плівка LLumar AIR 70 і AIR 80 затримує 99% ультрафіолетового випромінювання і 93% інфрачервоного, що демонструє  її унікальність та  лідерство понад конкуренцією!

Для замовлення плівки, звертайтесь за адресою:

м. Вінниця, вул.Батожська, 2Б тел: 067 598 6689

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back To Top