skip to Main Content
Тонування автомобіля BMW 4 плівкою LLumar Atr 15%

Тонування автомобіля BMW 4 плівкою LLumar atr 15%

Тонування скла – простий спосіб оновити зовнішній вигляд автомобіля, зробити його більш комфортним і безпечним. Фахівці тонувального центру «Добрик-тон» виконають тонування авто швидко і якісно, ​​використовуючи продукцію американського концерну «LLumar»!

Переваги тонувальної плівки

Краса. Ви зробите ваш автомобіль більш індивідуальним, вибравши поєднання відтінку плівки з кольором кузова. У плівок «LLumar», які встановлює компанія «Добрик-тон», досить обширна колірна гамма!

Безпека. Плівка захистить ваш автомобіль від сторонніх очей і навіть від пограбування, адже розбити скло, захищене плівкою, досить складно. А в разі ДТП ймовірність порізатися уламками мінімальна, адже липкий шар буде утримувати їх разом.

Економія. Тонувальна плівка поглинає ультрафіолетові промені, оберігаючи вашу шкіру від їх надлишку. А ще завдяки цьому нагрів салону зменшується до 50%, що дозволяє включати кондиціонер набагато рідше!

Комфорт. Хоча багато хто вважає, що плівка заважає нормальній видимості дороги і пішоходів, при світлопропускній здатності до 70% вона не нашкодити. Навіть навпаки – таке покриття буде блокувати яскраве сонячне світло, та фари автомобілів, що їдуть назустріч не будуть сліпити вам очі.

Як встановлюють тонувальну плівку

Нанесення плівки відбувається в кілька етапів:

  1. З дверей видаляють скляні ущільнювачі;
  2. Скло очищають і обробляють спеціальними засобами;
  3. Плівку вирізають по формах і нагрівають;
  4. Скло очищують повторно;
  5. Плівку наносять за допомогою спеціальних інструментів;
  6. Розгладжують нерівності і сушать.

Після цього плівка готова служити вам довгі роки. Фахівці тонувального центру

«Добрик-тон» завжди готові допомогти з вибором покриття і його монтажем!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back To Top