skip to Main Content
Полірування тонувальних і бронювальних плівок

Полірування тонувальних і бронювальних плівок

Красива блискуча машина – гордість будь-якого автовласника. Але, на жаль, свіжою і яскравою вона виглядає тільки перші кілька днів після покупки або фарбування, а далі колір вигорає, з’являються дрібні тріщини. Навіть часте миття не допомагає впоратися з тьмяним покриттям, а, навпаки, погіршує ситуацію. Зате рятує нанесення спеціальних антигравійних плівок!

Чому варто наносити антигравійну плівку

Як би обережно ви не їздили, гравій та гілки все одно пошкоджують авто. Якщо пошкодити лакофарбове покриття, то потрібно видаляти пошкоджену ділянку і перефарбовувати його, а в разі великих тріщин – наносити фарбу на всю поверхню автомобіля, інакше псується не лише фарба, але і сам кузов. Плівка ж надійно захищає цей шар від невеликих ушкоджень, допомагає зберегти презентабельний вигляд і перешкоджає виникненню більш серйозних проблем наприклад іржі.

Як освіжити антигравійну плівку

Бронювальні плівки розроблені спеціально для того, щоб захищати лакофарбове покриття від подряпин, які є причиною появи корозії. Ви можете подумати, якщо плівка виконує функцію захисту, її потрібно буде міняти дуже часто.  Самі плівки особливого догляду не потребують – дрібні подряпини можуть зникнути

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back To Top