skip to Main Content
Якою має бути тонувальна плівка

Якою має бути тонувальна плівка

Тонувальна плівка – поліфункціональне покриття для скла вашого автомобіля. Тонування вікон у Вінниці виконують з різних причин – щоб сховатися від сторонніх очей, захистити салон від вигорання і зберегти в ньому комфортну температуру. До того ж така машина нецікава для злодіїв, які не знають, що саме в ній зберігається і чи є сенс розбивати скло.

Але якою б корисною не була плівка, є певні обмеження, що стосуються світлопропускної здатності. Це передбачено для того, щоб водій добре бачив дорогу, а поліція розуміла – хто перебуває в машині. Тому перш, ніж наносити плівку, варто дізнатися більше про допустимі норми.

Правила тонування скла

Лобове скло має пропускати не менше 75% світла, у верхній частині допускається смужка кольорової плівки не ширше, ніж 14 см. Бічне переднє скло може бути трохи темніше – від 70% світлопропускної здатності. А ось тонування заднього скла практично ніяк не регулюється. Єдина умова – плівка не повинна бути дзеркальною.

Важливо знати, що тонувальна плівка – не привід зупиняти автомобіль. Якщо співробітники поліції все ж наполягають на тому, що потрібно перевірити світлопропускну здатність вашого скла, пам’ятайте, що проводити перевірку може тільки співробітник технагляду. Переконайтеся в тому, що на приладі присутня пломба. І найголовніше – перевірку можна здійснювати тільки при температурі +15-25 градусів, вологості 40-80% і тиску 80-106 кПа. У всіх інших випадках (на морозі або під час опадів) ви можете оскаржити результати в суді.

Виконати тонування скла у Вінниці можна в тонувальному центрі «Добрик-тон». Фахівці допоможуть вибрати потрібний варіант з урахуванням всіх ваших вимог і встановлять плівку в найкоротші терміни.

На всі види матеріалів дається гарантія від виробника – американської компанії «LLumar».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back To Top