skip to Main Content
Як довго можна їздити з тонуванням

Як довго можна їздити з тонуванням

Від кожної нової покупки ми очікуємо, що вона прослужить довго і повністю виправдає витрачені кошти. Це стосується різних послуг, у тому числі – тюнінгу автомобіля. Після використання послуги тонування скла ми хочемо отримати комфортну та тривалу експлуатацію, але як довго може прослужити таке покриття, не втрачаючи привабливого вигляду і захисні функції?

Скільки можна їздити з тонуванням

Тривалість експлуатації плівки залежить в першу чергу від пігменту, яким тонується матеріал. Наприклад, для дешевих китайських плівок використовують барвники низької якості, які швидко вигоряють – їх вистачає не довше, ніж на один сезон. До того ж низькопробне нерівномірне фарбування здатне зашкодити вашому зору, особливо якщо покриття встановлено на лобовому склі. Набагато довше служать плівки з металізованим напиленням – мінімум 5-7 років, а при належній експлуатації їх можна використовувати десятиліттями.

Важливу роль відіграє також антицарапне покриття, яке захищає плівку від пошкодження піщинками або камінчиками, що можуть потрапити між скло і фетр під час відкриття вікна. Якісний силіконовий або керамічний шар також гарантує тривале використання покриття.

Як продовжити термін експлуатації тонування

– Намагайтеся не відкривати / закривати скло, поки плівка не висохне повністю (близько тижня).

– Мийте скло тільки м’якою губкою з використанням не агресивних миючих засобів.

– Вибирайте якісне покриття.

При виготовленні тонувальної плівки LLumar використовується металеве напилення, а також наноситься антицарапний шар, тому ви можете бути впевнені, що вона прослужить протягом всього терміну гарантії, а за умови дбайливої експлуатації – ще довше. У тонувальному центрі «Добрик-тон» вам завжди допоможуть з вибором та монтажними роботами плівки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back To Top