skip to Main Content
Чи можна переклеювати тонування

Чи можна переклеювати тонування

Нанесення тонувальної плівки на скло – процес непростий, але багато хто намагається виконати монтажні роботи самостійно. Тонувальний центр «Добрик-тон» зібрав для вас перелік недоліків такого процесу.

Чи можна переклеїти плівку самостійно

Важливу роль відіграє якісний демонтаж попереднього покриття, адже його залишки можуть нашкодити зовнішньому вигляду нового і тривалості його експлуатації. Професіонали використовують для цього спеціальні засоби та інструменти.

Для поклейки плівки потрібні особливі умови, які в звичайному житті досить важко створити. Тому наші фахівці виконують роботу в спеціально обладнаних приміщеннях, де підтримується оптимальна вологість і температура, ретельно стежать за відсутністю дрібних забруднень на склі.

Ще один важливий фактор – наявність заводських форм, по яким наші співробітники вирізають плівку. У домашніх умовах без відповідного досвіду правильно зробити це досить складно – деталі можуть вийти або занадто великими, або ж матеріалу не вистачить на все вікно, тому краще звертатися до професіоналів, щоб не купувати плівку заново та не витрачати кошти.

Найважче наносити плівку на заднє скло, адже у нього досить складна форма. Плівка потребує додаткової обробки, самостійно це зробити правильно практично неможливо.

Особливо якщо ви вже покривали скло цим матеріалом – його потрібно правильно демонтувати.

Наша компанія виконує якісний монтаж тонувальної плівки у Вінниці, щоб ви не витрачали свій час та сили на самостійні спроби, які не завжди закінчуються успішно. Ми використовуємо плівки американського концерну «LLumar», щоб ви могли отримати від нанесеного покриття максимум користі і задоволення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back To Top