skip to Main Content
Бронювання кузова автомобіля плівкою

Бронювання кузова автомобіля плівкою

Перший сніг вже літає у повітрі, а це значить, що потрібно підготувати свій автомобіль до зими, адже це досить складний період для водіїв. Багато обмежуються зміною гуми, але варто подбати і про кузов машини -такий комплексний підхід допоможе вам максимально вберегти машину від пошкоджень, які можна отримати на дорогах.

Переваги бронювання авто

Один з кращих способів захистити кузов автомобіля – обклеїти його антигравійною плівкою фірми LLumar. Вона захистить машину від різних механічних пошкоджень – кузов залишається цілим навіть після легких ДТП, не кажучи вже про порізи та подряпини від гілок або камінчиків. Плівка не зіпсується, навіть якщо на кузов потрапить недопалок.

Завдяки тому, що фарба залишається під плівкою, машина не піддається корозії. Немає шансу виникнення іржі, адже кузов не дряпається, волога і сіль теж ніяк не можуть вплинути безпосередньо на автомобіль. Якщо плівка пошкоджена, її можна легко замінити, при цьому перефарбовувати машину не потрібно.

Крім міцності у плівки є ще одна істотна перевага – вона наноситься швидко, протягом 2-3 годин, після чого автомобіль готовий до експлуатації. Покриття прозоре і непомітне, тримається протягом 5-10 років. Ми завжди даємо гарантію на заводські плівки.

Ви можете вибрати самі, захистити автомобіль повністю або покрити плівкою тільки окремі його частини. Зазвичай покривають бампер, передню частину капота, фари і пороги – в основному цього цілком достатньо для комфортного користування машиною. Але якщо хочете бути повністю впевнені в захисті авто, нанесіть плівку на кузов повністю.

Фахівці тонувального центру «Добрик-тон» завжди готові бронювати ваш автомобіль якісною плівкою від американського концерну «LLumar». Ми обов’язково виконаємо роботу якісно і в строк!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back To Top