skip to Main Content
Бронювання автомобіля плівкою в тонувальному центрі Добрик тон

Бронювання автомобіля плівкою в тонувальному центрі Добрик тон

Кузов – це те, що бачить кожен, хто підходить до вашого автомобіля. Дивлячись на нього можна дати першу оцінку стану вашої машини і оцінити її вік – подряпана машина зі сколеною фарбою завжди виглядає старішою, ніж вона є насправді. Варто обов’язково подбати про захисне покриття кузова, щоб ваш засіб пересування завжди мав доглянутий та стильний вигляд, притягуючи захоплені погляди.

Зовнішню оболонку автомобіля може зіпсувати все що завгодно – це щебінь і гравій, тварини і птахи, якщо ви залишаєте машину у дворі. Також гілки дерев і кущів, повз яких ви проїжджаєте, та багато інших чинників. Врятувати її від подібних неприємностей допоможе бронювальна плівка на авто – надійний захисник вашого засобу пересування.

Бронювання машини допоможе уникнути багатьох проблем, адже крім того, що машина виглядає неохайно, пошкоджені місця починають псуватися далі, відлущується фарба, з’являється іржа. Щоб уникнути цього варто скористатися захисною плівкою, яка утворює надійне покриття і захищає від різних пошкоджень.

Компанія «Добрик-тон» здійснює бронювання авто за допомогою плівок «LLumar» – це продукція американського концерну, який давно відмінно зарекомендував себе на ринку. Ви можете покрити антигравійною плівкою тільки найбільш вразливі місця або ж захистити автомобіль повністю, щоб попередити будь-які неприємності.

Завдяки такому покриттю вам не доведеться постійно перефарбовувати авто – антигравійна плівка захистить від відколів фарби через удари дрібного гравію, гілок, і навіть під час невеликих ДТП. Найкраще нанести плівку на нове авто, а потім змінювати плівку по мірі зношування – це і дешевше, і практичніше. До речі, подібний захист можна поставити не тільки на кузов, але і на вікна вашого автомобіля.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back To Top